Zonwering

Een geschikte buitenzonwering verhoogt het comfort van uw woning aanzienlijk

Zonwering: comfortgarantie in elk seizoen

Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. Buitenzonwering geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken. Zo weert u zonnewarmte in de warme maanden én geniet u optimaal van zonwinst in het najaar.

Op die manier zorgt buitenzonwering dus ook voor een daling van het energieverbruik. Kortom, alleen maar voordelen voor uw leef- en werkkwaliteit. 

Doekzonwering
Zonneluifels
Structurele zonwering
Schuifpanelen
Markiezen

Enkele realisaties

 

Het WZC te Harelbeke koos dit jaar voor de uiterst strakke doekzonwering met ritstechnologie van Renson. Met een uiterst precieze plaatsing zorgt dit voor een uitstekend resultaat. Zo is het tijdens de zomermaanden voor de bewoners genieten en blijft het zicht naar de Leie behouden.

 

Bent u op zoek naar een kwalitatieve luifel met een modern karakter en die tegelijkertijd grote afmetingen aan kan? Dan is de Kubata van Weinor de ideale oplossing.

 

Dit jaar werd in Waregem residentie 't Leeuwke opgeleverd. Aan de raampartijen plaatsten wij de windvaste doekzonwering van Renson met name de Fixscreen 100evo. Ook luifels van Winsol mochten niet ontbreken voor een maximaal comfort op het terras. Binnenin plaatsten wij ook de raamdecoratie. Van aluminium lamellen tot en met verduisterende overgordijnen.