Zonwering

Renson Windvaste doekzonwering

Zonwering: comfortgarantie in elk seizoen

Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. Buitenzonwering geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken. Met de Fixscreen windvaste doekzonwering van Renson weert u zonnewarmte in de warme maanden én geniet u optimaal van zonwinst in het najaar.

Met een knikarmscherm van Weinor of Winsol kunt u genieten van uw tuin en terras tot in de late uurtjes! Deze zijn verkrijgbaar mét of zonder led-verlichting en verwarming.

Brochure

 

 

Renson Doekzonwering
Zonneluifels
Renson Structurele zonwering
Renson Schuifpanelen
Markiezen

Enkele realisaties

 

De hedendaagse villa had last van oververhitting. Dankzij hun nieuwe zonwering krijgen ze het tot 10° koeler tijdens de zomermaanden. 

 

Renson Loggia aluminium schuifpanelen geplaatst aan deze poolhouse te Wielsbeke. 

 

De toevoeging van de Renson Icarus structurele zonwering aan deze penthouse in Sint-Idesbald is een ware blikvanger. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt de Icarus niet alleen een architectonisch element toe aan het gebouw, maar biedt het ook praktische voordelen zoals bescherming tegen fel zonlicht en oververhitting van de ruimte.