Zonwering

Renson Windvaste doekzonwering

Zonwering: comfortgarantie in elk seizoen

Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. Buitenzonwering geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken. Met de Fixscreen windvaste doekzonwering van Renson weert u zonnewarmte in de warme maanden én geniet u optimaal van zonwinst in het najaar.

Met een knikarmscherm van Weinor of Winsol kunt u genieten van uw tuin en terras tot in de late uurtjes! Deze zijn verkrijgbaar mét of zonder led-verlichting en verwarming.

Op die manier zorgt buitenzonwering dus ook voor een daling van het energieverbruik. Kortom, alleen maar voordelen voor uw leef- en werkkwaliteit. 

Brochure

Renson Doekzonwering
Zonneluifels
Renson Structurele zonwering
Renson Schuifpanelen
Markiezen

Enkele realisaties

 

Op zoek naar zonwering, maar u wilt geen kap-en breekwerk? Met een Renson Fixscreen heeft u de oplossing. 

 

Moderne en strakke doekzonwering aan deze gerenoveerde woning te Oudenaarde met de Fixscreen Minimal technologie van Renson.

 

Deze showroom had voor zijn bovenverdieping nood aan zonwering zonder storende elementen. Met de Renson Icarus lamellen konden wij dit subtiel verwerken.