Outdoor

CREËER JE EIGEN LEEFRUIMTE MET EEN TERRASOVERKAPPING VAN RENSON

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

De mogelijkheden om u te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn zeer uiteenlopend. Uw tuin of terras en de rest van de omgeving rond uw woning, worden daardoor een natuurlijk verlengstuk van uw huis zodat u in optimale omstandigheden, in het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson en Weinor voor de perfecte leefruimte.

Klik hier en ontdek de verschillende toepassingen met een Renson Camargue terrasoverkapping.

Stel hier zelf uw overkapping samen

Brochure

 

Renson Terrasoverkapping
Doekdaken
Algarve Carport
Tuinelementen
Weinor Terrazza Pure
Buitengebouwen op maat

Enkele realisaties

 

Door hun beperkte afmetingen zijn stadstuinen een uitdaging. Wij zorgen voor een strak en open gevoel met toch de mogelijkheid om privacy te bieden. Warme houten gevelbekleding gecombineerd met schuifglas of houten panelen. Vaak combineren we deze met een tuinberging en een lamellendak. 

 

Een Renson Camargue op een Penthouse te Waregem. Geen alledaags zicht. Een penthouse is onderhevig aan overmatig lichtinval en vooral wind. Geen gesleur met parasols of wapperende screens. Met een terrasoverkapping van Renson kan alles worden geïntegreerd.

 

De combinatie van schuifglas zonder profiel en houten gevelbekleding zorgen voor een strak design. Wanneer u kiest om in de hoek te werken met een verstek zorgt u voor een extra open gevoel. Een realisatie met Tuinen Hoornaert.