Outdoor

CREËER JE EIGEN LEEFRUIMTE MET EEN TERRASOVERKAPPING VAN RENSON

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

De mogelijkheden om u te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn zeer uiteenlopend. Uw tuin of terras en de rest van de omgeving rond uw woning, worden daardoor een natuurlijk verlengstuk van uw huis zodat u in optimale omstandigheden, in het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson en Weinor voor de perfecte leefruimte.

Klik hier en ontdek de verschillende toepassingen met een Renson Camargue terrasoverkapping.

Stel hier zelf uw overkapping samen

Brochure

 

Renson Terrasoverkapping
Doekdaken
Algarve Carport
Tuinelementen
Weinor Terrazza Pure
Buitengebouwen op maat

Enkele realisaties

 

Prachtige losstaande terrasoverkapping van Renson te Herne. Met de geïntegreerde Fixscreens en aluminium schuifpanelen wordt het zicht naar de te behouden.

 

Een glasoase van Weinor wordt gemonteerd tegen de woning. Zowel het dak als de zijelementen worden ingevuld met glas. Zo geniet u het hele jaar door van de zon, uw tuin én terras. Ook is het mogelijk om hier zonwering te integreren. Zowel op het dak als aan de zijkanten.

 

Terug een realisatie van een losstaande terrasoverkapping van Renson. Met de Camargue worden de screens geïntegreerd. Op deze manier kunnen er ook glazen schuifwanden onder de overkapping worden geplaatst.