Outdoor

CREËER JE EIGEN LEEFRUIMTE

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

De mogelijkheden om u te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn zeer uiteenlopend. Uw tuin of terras en de rest van de omgeving rond uw woning, worden daardoor een natuurlijk verlengstuk van uw huis zodat u in optimale omstandigheden, in het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson en Weinor voor de perfecte leefruimte.

Klik hier en ontdek de verschillende toepassingen met een Renson Camargue terrasoverkapping.

Stel hier zelf uw overkapping samen

Brochure

 

Terrasoverkapping
Doekdaken
Algarve Carport
Tuinelementen
Weinor Terrazza Pure
Buitengebouwen

Enkele realisaties

 

Een houten bijgebouw van 10m x 4m gecombineerd met een tuinberging. De gevel werd volledig bekleed met de Renson linarte aluminium profielen met geïntegreerde led-strips. Aluminium gecombineerd met een houten plankenvloer zorgt voor een industrieel en warm accent. Verzonken sliding Glass profielen zorgen ervoor dat de vloerpas binnen even hoog ligt als buiten met een apart afwateringssysteem.

 

Aan deze woning plaatsten wij een dubbele Renson Algarve Canvas Carport. Met een Linarte tuinberging, tuinpoortje en scheidingswand. Ook de eSafe entrada wandverlichting.

 

Een prachtige houten tuinkamer volledig omringd door groen. Een zwevende constructie op houten palen die zorgen voor een tijdloos design. Het Renson Aero lamellendak zorgt ervoor dat er op gelijk welk moment met het zonlicht kan worden gespeeld. Een constructie van Livinglodge.