Gevelbekleding

Renoveren? Vergeet niet je gevel te soigneren met Renson

Outdoor meets indoor

Buitenshuis geeft u uw woning een extra accent aan een buitengevel met houten of aluminium gevelbekleding. Het laat zich perfect combineren met andere materialen voor een unieke look & feel die ook tot in het interieur kan doorlopen. Op zoek naar een unieke gevel? Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer met de Renson Linarte profielen met de houten profielen van Carpentier. 

Waarom kiezen voor Renson Aluminium of Carpentier houten gevelbekleding?

  • Duurzame kwaliteit
  • Strak design
  • Gemonteerd op een achterliggende drager
  • Eindeloos personaliseerbaar
  • Onderhoudsvriendelijk

Brochure

Renson Linius
Renson Linarte
Carpentier Houten Gevelbekleding

Enkele realisaties

 

Aan deze Dermatologie te Waregem plaatsten wij Renson Linarte block 30 aluminium gevelbekleding. We lieten deze profielen ook voor het raam doorlopen. Zo behouden ze het zicht naar buiten. 

 

Stel je voor: een tramstation dat niet alleen functioneel is, maar ook een architectonisch statement maakt. Met de elegante en duurzame aluminium lamellen van Renson wordt dit visioen werkelijkheid. Met een focus op stijlvol design en maximale functionaliteit, transformeren de lamellen van Renson de tramhalte. 

 

Gekoppelde Renson Algarve tuinberging met een tuinberging volledig in Renson Linarte aluminium gevelbekleding die doorloopt op de woning als accentmuur.