Gevelbekleding

Renoveren? Vergeet niet je gevel te soigneren

Outdoor meets indoor

Buitenshuis geeft u uw woning een extra accent aan een buitengevel met houten of aluminium gevelbekleding. Het laat zich perfect combineren met andere materialen voor een unieke look & feel die ook tot in het interieur kan doorlopen. Op zoek naar een unieke gevel? Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer met de Renson Linarte profielen met de houten profielen van Carpentier. 

Waarom kiezen voor Renson Aluminium of Carpentier houten gevelbekleding?

  • Duurzame kwaliteit
  • Strak design
  • Gemonteerd op een achterliggende drager
  • Eindeloos personaliseerbaar
  • Onderhoudsvriendelijk

Brochure

Renson Linius
Renson Linarte
Carpentier Houten Gevelbekleding

Enkele realisaties

 

Een houten bijgebouw van 10m x 4m gecombineerd met een tuinberging. De gevel werd volledig bekleed met de Renson linarte aluminium profielen met geïntegreerde led-strips. Aluminium gecombineerd met een houten plankenvloer zorgt voor een industrieel en warm accent. Verzonken sliding Glass profielen zorgen ervoor dat de vloerpas binnen even hoog ligt als buiten met een apart afwateringssysteem.

 

Een hedendaagse woning van Sibomat met drie gevelaccenten in Renson Linarte aluminium gevelbekleding. Een strakke combo.

 

Er werd een nieuw sluis gebouwd voor grotere schepen in Sint-Baafs-Vijve. Wij werkten mee aan dit project in opdracht van Stadsbader Nv en plaatsten aan deze hoogspanningscabine Renson Linius gevelbekleding. Een paniekluik werd hierin verwerkt alsook het uitzagen van de blazer.