raamdecoratie

"Everything has a place, and everything in its place."

Advies op maat

Dat gordijnen en raamdecoratie dé sfeermakers zijn in huis wisten wij al langer dan vandaag. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn ze onmisbaar. 's Avonds bent u op uw privacy gesteld  en daarom sluit u de overgordijnen zodra het donker wordt en de verlichting aan gaat. Wij helpen u graag met deze belangrijke stappen. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te nemen bij het plaatsen van raamdecoratie. Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms of komen met veel plezier ter plaatse. Wij hebben de collecties van Diaz en Copa in huis.

Folder raamdecoratie

Download hier onze nieuwste Actie Folder 

 

Jaloezieën
Rolgordijnen/ Duo-roll
Vouwgordijnen/ Overgordijnen

Enkele realisaties

 

Op deze prachtige plek in het Zuiden van Frankrijk plaatsten wij raamdecoratie in deze prachtige Villa van CB Architecture. Van overgordijnen tot rollo's. 

 

Aan deze woning plaatsten wij Renson fixscreens en voorzetrolluiken van Wilms en Renson. Ook verzorgden wij de raamdecoratie binnenin de woning.

 

Op maat gemaakte vouwgordijnen van Copa. Zorg voor extra sfeer en gezelligheid in uw woning. Kom langs en laat u begeleiden tijdens dit proces door ons ervaren team.