Renson Algarve Canvas Elsegem

Producten uit deze realisatie

Algarve Carport
Renson Linarte

Andere referenties

 
Renson Icarus Sint-Martens-Latem

Deze showroom had voor zijn bovenverdieping nood aan zonwering zonder storende elementen. Met de Renson Icarus lamellen konden wij dit subtiel verwerken.

 
houten bijgebouw Zwevegem

Een houten bijgebouw van 10m x 4m gecombineerd met een tuinberging. De gevel werd volledig bekleed met de Renson linarte aluminium profielen met geïntegreerde led-strips. Aluminium gecombineerd met een houten plankenvloer zorgt voor een industrieel en warm accent. Verzonken sliding Glass profielen zorgen ervoor dat de vloerpas binnen even hoog ligt als buiten met een apart afwateringssysteem.

 
Renson linarte Wevelgem

Een hedendaagse woning van Sibomat met drie accenten in Renson Linarte aluminium gevelbekleding. Een strakke combo.

 
Renson Linius Sint-Baafs-Vijve

Er werd een nieuw sluis gebouwd voor grotere schepen in Sint-Baafs-Vijve. Wij werkten mee aan dit project in opdracht van Stadsbader Nv en plaatsten aan deze hoogspanningscabine Renson Linius gevelbekleding. Een paniekluik werd hierin verwerkt alsook het uitzagen van de blazer.

 
Raamdecoratie bureau Sint-Baafs-Vijve

Project - Rosh

Een prachtige realisatie van raamdecoratie in burelen. Raamdecoratie op maat zorgen voor extra sfeer en gezelligheid. Ons eigen team plaatste hier de op maat gemaakte gordijnen en houten lamellen in deze burelen.