Renoveren met Demaeght & Renson

Renson Zonwering is essentieel tijdens het bouwen, verbouwen of renoveren samen met uw partner Demaeght. Vraag hier uw offerte voor zonwering gevelbekleding outdoor living aluminium carports of tuinberging berging. Waregem Oostrozebeke Deinze Kortrijk Anzegem Kluisbergen Ronse Oudenaarde

Te Warm? Begin met Zonwering!

Met steeds meer warme dagen per jaar en hittegolven die mekaar almaar sneller opvolgen, is je verbouwing dan ook het uitgelezen moment om te anticiperen op een torenhoge factuur voor koeling. Zeker als je grote ramen overweegt, is buitendoekzonwering veruit de meest efficiënte oplossing om zonnestralen tegen te houden nog voor die het glas bereiken.

De voordelen van Renson zonwering?

  • Zonwering met een strak design
  • Mogelijkheid op zonne-energie
  • Ook voor lichtstraten en Veranda's!
  • Uitgebreide garantievoorwaarden

Klik hier voor meer informatie omtrent zonwering

 

Renson Zonwering is essentieel tijdens het bouwen, verbouwen of renoveren samen met uw partner Demaeght. Vraag hier uw offerte voor zonwering gevelbekleding outdoor living aluminium carports of tuinberging berging. Waregem Oostrozebeke Deinze Kortrijk Anzegem Kluisbergen Ronse Oudenaarde

Renoveren? Vergeet niet je gevel te soigneren

Ben je nog op zoek naar een stijlvolle oplossing om je na-geïsoleerde buitengevel te bekleden? Ook hier snelt Renson te hulp! De Linarte verticale gevelbekleding geeft je verbouwing meteen extra cachet. De aluminiumprofielen zien er niet alleen superstrak uit, ze zijn ook duurzaam en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Door verschillende kleuropties, combinatiemogelijkheden van profielen en mogelijke invulling met hout of ledverlichting kan je je gevel bovendien volledig personaliseren. Begin maar al te dromen!

Voor gevels met karakter

Je interieur vertelt wie je bent en je gevel kan dezelfde boodschap uitdragen. De verticale gevelbekleding Linarte van Renson geeft je alle vrijheid om een uitzondelijk gevelbeeld te creëren. Met duurzame kwaliteit en een tijdloze uitstraling. Voor nieuwbouw en voor renovatieprojecten.

Klik hier voor meer informatie 

Renson Algarve carport plus houten tuinberging beschikbaar bij Demaeght zonwering. een strakke aluminium overkapping gecombineerd met een houten tuinberging. een modern en strak design van Belgische kwaliteit. vraag uw offerte aan. Deinze Waregem Oostrozebeke Kluisbergen Ronse Deerlijk Oudenaarde Kortrijk

Een strakke carport voor elke woning

De Renson Algarve Canvas Carport is de ideale oplossing om uw auto te beschermen tegen onguur weer. De carport springt eruit op esthetisch vlak dankzij de slanke aluminiumstructuur en een stevig vast dak waardoor tussenbalken overbodig worden. U kan kiezen voor een vrijstaand exemplaar of gevelmontage. Ook is hier de mogelijkheid om deze te combineren met een tuinberging. Hier kunt u kiezen van een houten of aluminium gevelbekleding.

Klik hier voor meer informatie

De Renson Algarve is de ideale oplossing als terrasoverkapping bij Demaeght. Een modern en strak design van Belgische kwaliteit. alles is mogelijk om te combineren, een houten wand, linarte gevelbekleding ledverlichting of verwarming. vraag hier uw offerte. Deinze Waregem Kortrijk Tielt Oudenaarde Kluisbergen Ronse Deerlijk Anzegem

Genieten van tuin en terras

Met een lamellendak als terrasoverkapping bepaalt u zelf de lichtinval op het terras. Heeft u nood aan extra privacy dan zijn de windvaste Fixscreens of Loggia schuifpanelen de beste oplossing. De Loggia schuifpanelen zijn beschikbaar in aluminium of hout. Glazen schuifwanden zijn perfect wanneer u al de nodige privacy bezit maar toch het zicht wilt bewaren. U heeft ook verschillende mogelijkheden in LED verlichting en verwarming.

Kom langs in één van onze toonzalen te Waregem en Oostrozebeke en stel uw Renson Camargue of Algarve samen met één van onze experten.

Renson Terrasoverkappingen