Outdoor & tuinelementen

CREËER JE EIGEN ATMOSFEER

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

De mogelijkheden om u te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn zeer uiteenlopend. Uw tuin of terras en de rest van de omgeving rond uw woning, worden daardoor een natuurlijk verlengstuk van uw huis zodat u in optimale omstandigheden, in het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson en Weinor voor de perfecte leefruimte. 

Klik hier en ontdek de verschillende toepassingen met een Renson Camargue terrasoverkapping.

Brochure

 

Lamellendaken
Doekdaken
Algarve Canvas
Tuinelementen
Glazen daken

Enkele realisaties

 

Renson Camargue terrasoverkapping aan deze woning te Roeselare.

 

Ravotten in de tuin, een pannenkoek eten of gezelschapsspelletjes spelen: de mogelijkheden onder je Renson terrasoverkapping zijn legio. 

 

Houten bijgebouw van Carpentier met een overkapping en tuinberging. De klant koos voor een Hotwood Essen Plusline gevelbekleding voorvergrijsd. Vijf losse Essen palen. De achterkant werd afgewerkt met Volkern Trespa platen.