Outdoor & tuinelementen

Meer genieten van je buitenruimte in stijl

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

De mogelijkheden om u te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn zeer uiteenlopend. Uw tuin of terras en de rest van de omgeving rond uw woning, worden daardoor een natuurlijk verlengstuk van uw huis zodat u in optimale omstandigheden, in het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson en Weinor voor de perfecte leefruimte. 

 

Brochure

Lamellendaken
Doekdaken
Algarve Canvas
Tuinelementen
Glazen daken

Enkele realisaties

 

Hier koos de klant voor een totaalpakket. Van een Renson Camargue terrasoverkapping tot de vloer. Ook plaatsten wij de houten zijwanden en glazen schuifpanelen. 

 

Een terrasoverkapping van Renson (Camargue/Algarve) heeft het imago enkel te passen bij moderne woningen. 't Landhuys uit Nokere bewijst het tegendeel.

 

Algarve terrasoverkapping laten plaatsen.Super tevreden over plaatsing en service,top!!