Blog - De voordelen van Renson Fixscreen zonwering

Renson Fixscreen 100 doekzonwering Blog geplaatst door Demaeght zonwering te Wielsbeke. Windvaste doekzonwering van Belgische kwaliteit. Een modern en strak design. Architectuur outdoor design.

ZONWERING LANGS BINNEN OF LANGS BUITEN: DIT LEVERT HET BESTE RESULTAAT OP

Wie investeert in zonwering of screens, investeert in zijn levenskwaliteit. Zo wordt je woning bijvoorbeeld geen sauna meer in de zomer en belemmeren binnenvallende zonnestralen je zicht op je computer- of tv-scherm niet meer. De troeven van zonwering zijn duidelijk, maar kies je nu het best voor zonwering langs binnen of langs buiten? Een woordje uitleg!

 

VERLANG JE NAAR EEN FRISSE WONING IN DE ZOMER? KIES VOOR ZONWERING LANGS BUITEN 

Buitenzonwering – een luifel boven het raam, lamellen voor het raam of doekzonwering – houdt zonnestralen tegen nog vooraleer die zich een weg door het glas kunnen banen. Zonwering langs binnen houdt de zonnestralen pas tegen nadat ze door het raam naar binnen zijn gekomen. Er zit dan al heel wat warmte tussen het glas en de gordijnen of lamellen. Terwijl binnenzonwering 35 à 65 procent van de warmte-energie tegenhoudt, is dat bij zonwering langs buiten 85 à 90 procent.  

Uiteraard kun je er in de zomer voor kiezen om de rolluiken naar beneden doen om de warmte buiten te houden. Alleen blokkeer je dan meteen ook je uitzicht, en dat is zonde op een mooie zomerdag. Dankzij een slimme oplossing als doekzonwering combineer je het beste van twee werelden: je geniet van een frisse woning én moet niet inboeten aan zicht op de tuin. 

Renson Fixscreen 100 doekzonwering Blog geplaatst door Demaeght zonwering te Wielsbeke. Windvaste doekzonwering van Belgische kwaliteit. Een modern en strak design. Architectuur outdoor design.

DE IDEALE BUITENZONWERING VOOR ELKE WONING 

Ben je bang dat je heel wat minder keuzemogelijkheden hebt als je besluit zonwering langs buiten te laten plaatsen? Niets is minder waar! Een greep uit de opties: 

  • verticale zonwering Fixscreen® 
  • aluminium luifels boven je raam 
  • aluminium lamellen voor je raam 
  • Loggia®-schuifpanelen 
  • … 

De juiste buitenzonwering heeft geen negatieve impact op het uitzicht van je woning – integendeel! Doekzonwering kan bijvoorbeeld ingewerkt worden in je gevel, waardoor je er bijna niets van ziet. Aluminium luifels, lamellen of Loggia®-schuifpanelen geven je woning anderzijds net een 'design' uitstraling.