Staycation Actie!

Het duurde even voor we de eerste zonnestralen mochten bewonderen! Nu kunnen we er effectief van genieten maar door de huidige situatie worden we gedwongen thuis te zitten. Tover uw tuin om met een Renson terrasoverkapping! Daarom wordt de Renson Outdoor voorjaarsactie verlengd t.em. 30juni! Vraag een vrijblijvende offerte aan en geniet zo van €2000 cashback! Als dit geen prachtig cadeau is. 

 

Demaeght zonwering en reson verlengde de voorjaarsactie op terrasoverkappingen  camargue en algarve en geniet zo van een zalige periode terrasoverkapping zonwering zonneweringen zonnewering screens luifel luifels lapure somfy overdekking schaduw uit de zon te warm

Een tuin is er om volop van te genieten. Dus brengt u er liefst zoveel mogelijk tijd door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, om te genieten van de zon of in alle rust een stukje me-time of tijd met uw familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

De mogelijkheden om u te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn zeer uiteenlopend. Uw tuin of terras en de rest van de omgeving rond uw woning, worden daardoor een natuurlijk verlengstuk van uw huis zodat u in optimale omstandigheden, in het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen.

Volledig aangepast aan uw eigen stijl en in functie van uw eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson voor de perfecte leefruimte.

Renson Terrasoverkapping type camargue tijdens deze actie!

Je gezin en kinderen zijn je meest waardevolle geschenk. Grijp daarom iedere kans om tijd met hen door te brengen. Creëer prachtige momenten en deel die met hen.

Onze terrasoverkappingen zijn hier perfect voor. Tijd voor je familie in je eigen mooie tuin. In alle comfort en luxe. Of het nu regent, waait, of de zon schijnt te hard, de weersomstandigheden zullen geen invloed hebben op jou. Hierdoor kun je je focussen op wat er echt toe doet.

Bovendien geniet je nog tot en met 30juni van een Cashback van maar liefst €2000 op een Camargue of Camargue Skye terrasoverkapping.